Contactformulier

Vraag of opmerking
Mijn gegevens

U heeft uw droom voertuig gevonden! Wat nu?

Na aankoop van uw voertuig kunnen wij het gehele import-traject verzorgen. Met de juiste papieren zorgen wij voor de importbelastingen. Het transport van het voertuig is bij ons in goede handen door onze jarenlange samenwerking met diverse betrouwbare logistieke partners. Hierdoor houden wij controle over het proces en bent u verzekerd van een veilig transport.

Dankzij een intensieve samenwerking met de RDW is de doorlooptijd van het import-traject van VDS Auto Import zo kort mogelijk. Bovendien wordt er niet onnodig met de auto gereden en bent u, met uw persoonlijke online omgeving, altijd up-to-date van de status van uw import.

Met al bijna 25 jaar aan ervaring is onze dienstverlening maatwerk en wordt naar uw specifieke wensen en eisen uitgevoerd. Wij zijn u graag van dienst!

In vijf duidelijke stappen geregeld. U doet de aankoop, wij de rest!

  1. U doet zelf de aankoop na een voorcalculatie
  2. Wij berekenen de BPM volgens de gunstigste BPM-methode
  3. Wij verzorgen de Nederlandse registratie
  4. Wij doen uw BPM-aangifte & regelen de afgifte van Nederlandse kentekenplaten
  5. Wij assisteren met het transport

Hoe lang duurt importeren binnen de EU?

U wilt zo snel mogelijk de weg op kunnen in Nederland wanneer u uw voertuig gekocht heeft in bijvoorbeeld Duitsland, België of Zweden. Bij VDS Auto Import doen wij er alles aan om dit proces zo vlot mogelijk te laten verlopen. Daarnaast krijgt u toegang tot uw persoonlijke online omgeving waar u de status van het import-traject altijd kan inzien.

Wij houden rekening met een gemiddelde duur van 2 tot 3 weken voor het hele import-traject binnen de EU.