BPM berekenen bij het importeren van een voertuig

Contactformulier

Vraag of opmerking
Mijn gegevens
Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA, De Google Privacy Policy en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Mijn gegevens

Contactvoorkeur

Kenteken voertuig

Uit welk land komt het voertuig?

Heeft u het voertuig al in bezit?

Neemt u het voertuig mee als verhuisgoed?

Wilt u dat wij het transport verzorgen?

URL / link naar het voertuig

BPM is de, in Nederland geldende, belasting op personenauto's en motorrijwielen die eenmalig betaald moet worden. De BPM wordt sinds 2013 berekend op basis van de CO2-uitstoot van het voertuig dat u wilt importeren. U kunt hier een indicatie opvragen van het te verwachten BPM-bedrag bij importeren. Deze BPM calculator is gebaseerd op de meest recente afschrijvingstabel van de Belastingdienst.

BPM calculator personenauto

Brandstof
Netto catalogusprijs:
Datum eerste toelating:

Disclaimer: U kunt deze calculator gebruiken om de indicatieve rest-BPM te berekenen voor een importvoertuig. Desgewenst kunt u hier de rest-BPM berekenen voor een exportauto. Deze BPM calculator is met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld. Aan de gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend. Gebruik van de uitkomsten is voor eigen risico. Voor een exacte BPM-berekening, adviseren wij u om altijd contact met ons op te nemen.

Geen uitstoot, geen BPM

Bij het importeren van elektrische voertuigen kan men profiteren van vele financiële voordelen. Een goed voorbeeld van die voordelen is de BPM. Omdat een elektrisch voertuig geen CO2-uitstoot heeft, hoeft u daarom ook geen BPM te betalen bij het importeren. Het berekenen van het BPM is dan ook niet nodig. Goed voor de portemonnee en het milieu!