Contactformulier

Vraag of opmerking
Mijn gegevens

Importeer uw voertuig van buiten de Europese Unie!

Het importeren van een auto buiten de Europese Unie kan een aantrekkelijke optie zijn voor wie op zoek is naar een specifiek merk of model dat niet beschikbaar is op de Nederlandse markt. Echter, het importeren van een auto buiten de EU brengt enkele uitdagingen met zich mee, waaronder douaneformaliteiten, invoerrechten en BTW.

Bij VDS Auto Import hebben wij jarenlange ervaring in het importeren van auto's buiten de EU. Onze experts helpen u bij het vinden van de beste opties voor het transporteren van uw auto, het regelen van de douaneformaliteiten en het berekenen van de BPM. Wij bieden professionele importdiensten tegen scherpe tarieven, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw importauto.

Wij begrijpen dat het importeren van een auto buiten de EU een complex proces kan zijn en daarom staan wij u graag bij met onze kennis en expertise. Of u nu een auto wilt importeren uit de VS, Japan of een ander land buiten de EU, wij zorgen voor een snelle en efficiënte importervaring.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons u helpen bij het importeren van uw droomauto buiten de EU!

Duitse registratie

Een Duitse KFZ Brief, oftewel Kraftfahrzeugbrief, is een duurzame Duitse kentekenregistratie. Het is vergelijkbaar met een Nederlands kenteken. Een Duitse Brief bevat echter veel meer informatie dan een andere Europese registratie en om die reden wordt dit document vaak gebruikt in de internationale autohandel.

Laagste BPM-methode

Bij VDS Auto Import zoeken wij altijd naar de meest gunstige methode om het BPM te berekenen voor de klant. Dit betekent dat wij de BPM via alle geaccepteerde methoden berekenen en vervolgens de gunstigste rekenmethode selecteren. Hierdoor betaalt u altijd het laagst mogelijke bedrag aan BPM.