Ombouw in eigen werkplaats

Ombouw in eigen werkplaats

Contactformulier

Vraag of opmerking
Mijn gegevens

Mijn gegevens

Contactvoorkeur

Kenteken voertuig

Uit welk land komt het voertuig?

Heeft u het voertuig al in bezit?

Neemt u het voertuig mee als verhuisgoed?

Wilt u dat wij het transport verzorgen?

URL / link naar het voertuig

Het kan zijn dat u bij het importeren van uw voertuig bepaalde onderdelen moet laten aanpassen zoals de lichten. Naast het verplichte ombouw, die noodzakelijk is voor de import, kunt u uw voertuig ook op andere onderdelen laten ombouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Nederlands infotainment systeem met actuele Europese kaart, afneembare trekhaak of EU-gecertificeerde alarmsystemen.

Gedurende het import-traject van uw voertuig kunnen wij dit gemakkelijk, in onze eigen professionele werkplaats, voor u uitvoeren zonder dat dit tot vertraging van het proces zal leiden.

Neem contact op met uw VDS Auto Import-specialist of via onderstaande knop voor alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Technische voorinspectie

De technische voorinspectie dient ervoor om vast te stellen dat het voertuig voldoet aan de Europese wetgeving. De technische voorinspectie is verplicht voor het importeren van een voertuig buiten de EU. Wanneer u het voertuig wilt importeren vanuit een land binnen de EU dan is deze niet verplicht, maar kan wel desgewenst uitgevoerd worden.

De technische voorinspectie bieden wij ook als afzonderlijke dienst aan. Wij kunnen deze voor u uitvoeren voor €90,75 (incl. btw). Voor meer informatie of advies over het aanvragen van een technische voorinspectie kunt u contact met ons opnemen via onderstaande knop.