Onderhoud bij VDS Auto Import

Onderhoud bij VDS Auto Import

Contactformulier

Vraag of opmerking
Mijn gegevens

Mijn gegevens

Contactvoorkeur

Kenteken voertuig

Uit welk land komt het voertuig?

Heeft u het voertuig al in bezit?

Neemt u het voertuig mee als verhuisgoed?

Wilt u dat wij het transport verzorgen?

URL / link naar het voertuig

Geef de beste zorg aan uw geïmporteerde auto en laat uw auto onderhouden bij VDS Auto Import!

In onze professionele eigen werkplaats kunnen wij al het onderhoud plegen wat noodzakelijk is om lang te genieten van uw voertuig. Vraag naar de mogelijkheden bij uw VDS Auto Import-specialist of neem contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

APK

In onze professionele eigen werkplaats kunnen wij zelf de APK regelen voor uw geïmporteerde auto met ervaren keurmeesters. Wij hebben hier een speciale keuringstraat voor gerealiseerd. Afkeurpunten kunnen vlot verholpen worden. Tot slot kunt u na de APK uw voertuig volledig gewassen ophalen.

Bandenservice

Bij VDS Auto Import kunt u terecht voor de zomer en winterwissels van uw banden (stalling optioneel mogelijk). Verder kunnen wij de wielen balanceren, uitlijnen en banden vervangen. Vraag naar de mogelijkheden bij uw VDS Auto Import-specialist of neem contact op via onderstaande knop.

Restyling

Uitdeuken zonder spuiten, ook bekend als "restylen" of "paintless dent repair" (PDR), is een efficiënte methode om kleine deuken in auto's te herstellen zonder de oorspronkelijke lak te beschadigen. In plaats van traditionele methoden waarbij het beschadigde gebied wordt geschuurd en opnieuw gespoten, maakt PDR gebruik van gespecialiseerde technieken en gereedschappen.

Door van binnenuit achter de deuk te werken, kunnen ervaren vakmensen de deuk voorzichtig masseren en terugduwen naar zijn oorspronkelijke vorm. Deze methode is vooral effectief bij deuken veroorzaakt door hagel, parkeerongelukken of kleine botsingen. Uitdeuken zonder spuiten is doorgaans sneller en kostenefficiënter dan traditionele reparaties, waardoor het een populaire keuze is voor het herstellen van kleine deuken zonder het gedoe van het opnieuw spuiten van het voertuig.

WaxGuard behandeling

De beste zorg voor uw auto

WaxGuard bestaat uit microfijne deeltjes die zich tijdens een behandeling aan elkaar verbinden. Door de verbinding ontstaat één homogene beschermlaag op de lak. Deze homogene laag beschermt de lak optimaal tegen zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil. Doordat deze laag een 'open' karakter heeft, kan de lak wel blijven ademen. WaxGuard zorgt voor een onovertroffen water- en vuilafstotende laag waardoor de lak in een optimale conditie blijft en diep blijft glanzen. Dit in tegenstelling tot veel andere lakverzegelingsproducten die wel polijstmiddelen bevatten waardoor deze natuurlijke glans wordt aangetast.

De voordelen van WaxGuard op een rijtje:

  • WaxGuard beschermt tegen alle weersinvloeden
  • WaxGuard voorkomt aantasting van de lak door vervuiling.
  • Insecten krijgen minder kans zich op de lak te hechten.
  • Zichtbaar hogere en diepere glans van de lak.
Arjan Blommestein - Senior Import Specialist

Heeft u vragen of wilt u een advies op maat?

Arjan helpt u graag verder!